Rör om och servera till plättarna tillsammans med en klick keso. Hetta upp en stekpanna med lite smör och klicka sedan ner en rågad matsked stekpannan och platta till
Medsalsan så blev den riktigt frisk och god ochmed väldigt lite kolhydrater. Jag använde messmör stället för smör för att få en lite sötare smak som passar helt in med den friska salsan
Krydda med salt och svartpeppar. Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra. Helst med min egen potatis såklart men den är inte riktigt klar ännu så det fick bli köpepotatis
Som den här superfräscha och goda salsanmed tomater, äpple, rödlök och basilika. Granny Smith, och du får en häftig blandning med kontraster mellan krispiga äppelbitar, mjuka tomater, rödlökskick, örtig basilika och syrlig citrondressing
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
Finhacka persiljanoch chilin. ½ dl finhackad persilja. Igår när vi grillade lax så gjorde jag en salsamed mango och avokado och här kommer receptet på den
Tillsätt olja och limesaft och smaka av med salt och peppar. Servera med tortillachips. Stäng locket och skaka runt så att kryddblandningen blandas ordentligt
Gröna färska örter - jag tog persilja, oregano, dragon och mynta. Såsen blev en Salsa verde (grön sås) i kombination med Gremolata, då jag rev i cest och pressade en del citron i såsen
hackad persilja. Det blir en matig grillröra ochmed ett fat goda grönsaker som tillbehör så behövs egentligen inte så mycket mer att äta, till det du väljer att grilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.