Salta och peppra fisken och häll över pressad limesaft. Låt fisken marineras i en timme i kylskåpet. Smält margarinet i en stekpanna och fräs curryn i det
Dessa supergoda asiatiska fiskbollar har vi nu lagat några gånger under vintern men har inte velat lägga upp receptet på bloggen förrän nu när det kändes färdigutprovat
Det finns en kokbok som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Jag har försiktigt läst den flera gånger om, nästan hela tiden med ett leende på läpparna
Onsdag betyder ledig dag för mig som vanligt. Började med att köra Isabella till skolan, dom skulle ha friluftsdag idag så vi får verkligen hoppas att regnet håller sig borta
I dag grillade vi torsk i foliepaket och till fisken gjorde jag en citronsås. Såsen är oxå god till kyckling, men byt i så fall ut fiskbuljongtärningen mot kycklingbuljong
Sätt ugnen på 225°. Dela fiskblocken i filéer. Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Sjud fisken några minuter på svag värme till dess att den vitnat