1400 g räkormed skalSätt ugnen på 225°. 1Häll såsen över din torskgratäng och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. 1När gratängen är klar i ugnen, toppa med skalade räkor. 1Servera gärna tillsammans med kokt potatis
I kväll lagade jag en god torskgratängmed smak av färsk dill, gräslök och massa annat gott. Vid servering strös resten av räkorna över och massa färsk dill
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.