Toppa med de rostade nötterna. Servera ev med vispad grädde. 300 g sockerfri mörk choklad (jag använder Cloettas, finns i godisavdelningen i din matbutik)100 g sockerfri mjölkchoklad (Cloettas också)200 g smör2 dl vispgrädde2 msk creme fraiche 3 dl grovhackade nötter (ex valnötter och mandlar)Ev lite kryddor ex kanel och lite saltBörja med att rosta nötterna i en torr stekpanna, ev med kryddor
Jag älskar kombon choklad - salt. Ca 60 st1 dl vispgrädde 50g smör300g sockerfri choklad 1 dl kesellaCa 120 pistagenötter (bara för det blev grymt bra med två i. - Läs hela inlägget här Ca 60 st
Tillsätt mascarponeosten i smör- och chokladblandningen och blanda med äggsmeten. Detta recept är från Katrin Zytomierskas bok Sött och annat gott - det goda LCHF-baket
Mumsfilibabba med lite smör, ost, skinka och grönsaker . Kommer säkert komma många LCHF recept på bloggen framöver, måste trimma till oss lite inför vår turkiet semester i höst
Klä en brödform med bakpapper. s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. LCHF BRÖD1 limpa6 ägg250 g keso1 dl hasselnötsmjöl2 dl mandelmjöl0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrön2 tsk chiafrön2 tsk hela psylliumfrön1 tsk salt2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1. Grädda på nedersta falsen i 175 grader i ca 75 - 80 minuter
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Kött -. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. LCHF Rostbröd 1 bröd. 10 medelstora ägg. 1-2 msk vispgrädde. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. Grädda i ugnen ca 30-40 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg. 1-2 msk vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.