Recept

Recept

  • 11 Recept
Äppelmos

Äppelmos

-) , lite har vi ätit med och det finns äpplen kvar ännu Receptet kommer från boken. Vi har ju ett äppelträd på tomten, tyvärr är många äpplen dåliga och bruna inuti, varför vet jag inte men jag lyckades i alla fall få ihop lite härligt god äppelmos
Äppelmos!

Äppelmos!

Recept efterrätter och glass. äppelmos recept,. 13 Oct. 18. 14. Twitter. Facebook. Äppelmos. 0kommentarer. Fåglar, insekter, frost, ovarsam hantering, lång förvaring
FRÖKEX LCHF (GLUTENFRIA)

FRÖKEX LCHF (GLUTENFRIA)

Jätte gott frökex som man kan ha om man ska servera en ostbricka, eller bara ha om man blir sugen på nått gott, gör dom mindre och dippa dom i en smarrig dipp, blir nästan som att ätachips o dippReceptet hittade jag här

Ansjovisfylld ugnstekt gädda

Gäddan ska vara rensad, fjällad, huvudet och stjärten borta. Sätt ugnen på 225 grader. Salta gäddan. Fyll buken med skivad lök
Supergoda hemrökta räkor  -  Lågkalori och GI

Supergoda hemrökta räkor - Lågkalori och GI

Lägg räkorna på galler i röken. Ställ in röktiden till 2 timmar och 20 minuter. Om du, som i fallet med Bradley-röken, har ett separat värmeelemt i röken som du kan ställa in temperatur och drifttid på, får du maximalt resultat om du ställer in värmen på ca 60 grader under en timme, och sedan stänger av värmen och bara har rök de sista 1 timmen och 20 minuter
Persikosylt

Persikosylt

Välj mogna frukter. Lägg persikorna någon minut i hett vatten tills skalen går lätt att dra av. Dela frukterna, ta bort kärnorna, skär i stora bitar
Enkel Rabarbersylt

Enkel Rabarbersylt

               . För en tid sedan kokade jag rabarbersylt hemma, för senare bruk. Rabarber har vi här hemma i överflöd- om man bara skulle orka laga någonting av dem
Silviarutor

Silviarutor

Ett recept jag haft sedan hemkunskapen på 80-talet - dags att damma av det =). Idag kommer mamma förbi och bjuder på lite mat, då är det väl inte mer än rätt att hon får
Jämtländsk älggryta

Jämtländsk älggryta

Putsa och skär älgköttet i bitar, 2-3 cm stora. Skär fläsket i små tärningar. Ansa och skala lök och morot