Denna vecka har jag haft Linas Matkasse. Ibland blir det att jag tar den när jag får se vilka maträtter det kommer bli eller om jag inte har nån motivation att hitta rätter att laga
Mycket rull. Mycket smak. Mycket mycket gott. Det är ganska lätt mat, och det gäller att få i sig en hel del volym om man skall bli mätt, det passar därför också bra som förrätt men vi åt som middag
Det är en av mina alla tiders favoriter och I love it, I love it, I love it. Ni som har följt mig sedan min gamla blogg Matdériven kommer att känna igen det här receptet
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Jag har gjort lite förändringar här på bloggen genom att ta bort etiketten "vegetariskt" och ersätta den med "lakto-ovo-vegetariskt", "ovo-vegetariskt" samt "lakto-vegetariskt" så att det ska bli lite lättare att botanisera bland recepten, samt att jag sedan tidigare har listat alla recept så att det ska bli ännu lättare att hitta
Ugn 225 grader. Skala räkorna. Lägg paprika, purjo, champinjoner och räkor i en lätt smord ugnsform. Vispa grädden och blanda den med övriga ingredienser