Ok, när det är sån här värme så kanske man är mer sugen på att grilla men här kommer i varje fall ett tips på en thaisoppa som är grymt god och som passar året om
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Någon mer än jag som tittat på programmet två hungriga italienare. Själv hade jag bara hört talas om det, tills min pappa en dag ringde och sa -"Sätt på TV, nu visar de programmet jag pratade om"
En av mina absoluta pastafavoriter är skaldjurspasta. Det kan dock bli lite dyrt i längden om man skall köpa skaldjur även om man inte tar 10 000 olika sorter
HEJ. Det är egentligen en smärre katastrof hur dåligt det varit med bloggande sista tiden. Tiden har sprungit i från mig och det har varit en galet intensiv period i skolan
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Dessa små underbara skapelser innehåller 1 gram kolhydrater per kaka. Inspirerad av Birgittas nyttiga pepparkakor och kommentaren från Anna så tänkte jag att jag ju såklart måste testa att göra dessa med vaniljpulver och valrhonakakaon