Med det här receptet så går jag emot LCHF-etablissemanget som oftast är hårda motståndare av gluten. Men samtidigt tror jag på att hitta långsiktiga alternativ, sådana som gör det lätt för oss att äta LCHF resten av livet
Det här ljusa LCHF-brödet passar perfekt att rosta. Jag har använt brödet när jag gjort LCHF-toast genom att rosta och toppa med någon god röra, exempelvis skagenröra
KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. En av sommardagarna fick jag keso över och rörde ihop en brödsmet till frallor
LCHF Pitabröd . Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern. Ingredienser 4 ägg 8 msk cremè fraiche. 2,5 dl mandelmjöl2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 4 msk olivolja 2 tsk bakpulver 1 tsk salt Gör så här Vispa ägget poröst
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.