Konsistensen blir inte lika "mjukglass"-aktig som frozen yoghurt blir på maskin men blir glass. ) Sedan Frozen Yoghurt gjorde debut för några få sommar sedan så är det den typen av glass jag har varit sugen på
2 dl turkisk yoghurt. Rör ihop alla ingredienser i en bunke. Ställ in i frysen i en halvtimme. Ta ut bunken ur frysen och rör om lite så att glassen fryser jämt
En blandning av mjukglass och smoothie kanske man kan kalla frusen yoghurt. a det i premie när hon sålde jultidningar för några år sen, och har man en sån är det perfekt att låta den göra jobbet och den frusna yoghurten, även kallad Froyo har jag fått lära mig av dottern, blir perfekt krämig i konsistensen och man behöver varken blanda eller röra om för att få den så
Om man fryser bananen i slantar kan man göra god mjukglass. 2 dl fil eller yoghurt ( jag tog naturell kefir)Några msk flytande honung för sötma2 mosade väl mogna bananerJobba ihop till en kladdig deg. 2 dl fil eller yoghurt
Det eller frozen yoghurt. Jag brukar oftast hålla mig till mjukglass på sommaren. Just denna sommar har jag dock knappt hunnit äta någon mjukglass, har hållt mig till kulglass istället
Tänk er frozen yoghurt men med mer protein, goda smaker och hälsosamma toppings. I samband med denna mässa kommer ni kunna köpa våra bars samt att vi kommer lansera ett helt nytt koncept med mjukglass och nyttiga toppings
Dessutom har de bra frukost i min smak (jag vill ha en ostmacka med en gurkskiva och osötad yoghurt med osötad müsli, det kan vara förvånansvärt svårt att få tag på alltså…)
Servera direkt (blir lite likt mjukglass) eller efter någon timme i frysen. Det var lite ont om sojamjölk i kylen, så jag slängde i lite naturell yoghurt som komplement
Vänd sedan ner grädden i yoghurtmixen och häll sedan upp i glassformarna och ställ in i frysen en stund innan du äter den eller så serverar du den direkt som mjukglass
Först ut blir den här smarriga superenkla mjukglassen. 4 dl turkisk yoghurt. 4 dl turkisk yoghurt. Har ju helt glömt bort att jag har 2 efterrätter från nu i sommar som jag glömt blogga om
Blanda med yoghurten och pressa i vitlök. På menyn stod det vegetariskt i form av fördrink med snittar med olivfärskost och till varmrätt kikärtsbiffar, färskpotatissallad och morotstsatsiki och till efterrätt Arlas nya mjukglass med färska jordgubbar