Ta sedan upp gelatinbladen och rör även ner dessa i grädden på spisen så dom smälter. Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret
Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i chokladsmeten. Efterrätten intog vi dock några timmar senare hemma i soffan, vitchokladpannacotta som hade förberetts tidigare idag
90 gram vit choklad. 90 gram vit choklad. 31 Jan. 09. 59. Vitchokladpannacotta med passionsfrukt. 0kommentarer. God förmiddag denna sista dag i januari månad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Jag som just blivit frisk. Lägg gelatinbladet i ett kallt vattenbad. Tillsätt vatten och socker, låt koka upp och lägg i gelatinbladet
Vitchokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Vitchokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker
Vitchokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Vitchokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker
Lyfta ur vaniljstången och lägg i chokladen samt gelatinbladet. 1 gelatinblad. 100 g vit choklad med citronsmak. Lägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. 1 gelatinblad 1/2 vaniljstång 2 dl vispgrädde. 100 g vit choklad med citronsmak