Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Här grillde vi iaf vitlöksbröd och fläskfilé. Tanken var att vi skulle eldat en påskbrasa med, men vi valde att avstå pga värmen och för att ett hus några km härifrån totalförstördes i en brand på lördagsmorgonen, som tur var kom ingen till skada
Täckt medvitchokladpannacotta (eget recept). Roy Fares Chokladbottnar men med 1 burk lakritspulver (ta bort lika mkt kakao) (samt 1 påse grovt krossad turkisk peppar för crunch. 1 sats citronmousse samt gul karamellfärg (brinken bakar citron, blåbär tårta)
Desserten blir en ljuvlig vitchokladpannacottamed hjortron - receptet kommer i morgon. ServeringServera köttet med potatis-terrinen, en liten hög av svampblandningen och en sked av blåbärsskyn
Ta ur vaniljstången när grädden blivit varm nog och rör ner chokladen. Förrätt - Galiamelon med prosciuttoVarmrätt - Fylld helstekt fläskfilé med rotsakslåda och gorgonzolasåsDessert - Chokladpannacottamed syrliga bärFörrätten kräver ingen matlagning direkt
Dra av från värmen och vispa ner urkramat gelatinblad och vit choklad och rör tills det smält. Vi har förstås redan invigt stugan, dock med våran vanliga grill i