Tillsätt timjanen och koka upp. Häll över lite vitvinssås. Sila fonden genom ett durkslag och sila sedan tillbaka i den rengjorda grytan genom en finmaskig sil
Slå över vin och vatten, tillsätt vitpeppar och salt. Det bästa med att filea själv (maken alltså) är att det blir massor över till den ljuvligaste fiskfond man kan tänka sig
Även denna underbara sommardag bjuder på sol, då finns det bara en sak att göra och det är att sitta vid havet och sola och bara njuta av livet, jag som trivs i min bikini mår som allra bäst dessa dagar, kommer ta tillvara alla dagar på bästa sett
Så till kvällsmat blev det stekt fisk och nu är vi hemma och har proppat frysen full med kantareller, ställt fram en stor skål med godis och hällt upp ett glas vin
Till det, öl eller vitt vin och gärna en liten snaps. Abborrarna som jag själv fiskade och filéade panerades och stektes i smör av farmor innan de i skift sprangs ut med till bordet för att ätas "a la minute"