Efter att jag gjort macarones medäggvitanjag köpte så blev det en hel del över. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göramed äggvitor som blir över
Redan nu vill jag säga att hoppa inte över salsan - det är den somgör hela rätten, tycker jag. Jag försökte göra det bästa av situationen men det var väldigt svårt att få till det med bara lite gråmulet dagsljus utanför köksfönstret och det nya objektivet somjag fick på bröllopsdagen är jag inte vän med ännu
Jag kom på det idag, vad det skulle bli av pannkakan. Det gör inget alls det, jag tycker om när det finns mat att värma, för då blir det matlagningsfritt för mej
Vad ska man göramed alla äggvitor. Konsistensen blir lite, vad ska jag kalla det, hårdare. Äggvita i glass är annars något jag bara använder mig av när jaggör sorbet
Så vad är det för godsak. Så här görjag. Hur som haver påsktårta eller ej så är det en alldeles fasligt smarrig tårta somjag tycker du ska prova att baka om inte nu så åtminstone i helgen
Nej, det tycker inte jag heller, så det var precis vadjag gjorde i torsdags. Sommarjobbet är avslutat, Nyköping är lämnat åt sitt öde och jag är hemma i Växjö igen, tyvärr utan mammas härliga Kitchen aid… Det lär bli mindre marängrecept under hösten, för så smidigt som det var att göra maräng i kitchen aiden vet jag inte om jag vill gå tillbaka till att vispa den för hand eller med elvisp
Här kan man ju använda precis vad man vill. Görsmed fördel dagen innan då den hinner "sätta" sig. Prova denna tårta som är vansinnigt god och lätt att göra
Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville