Vad han tyckte om maten kan ni se här ovanför. Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta Jävligt Gott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att någon annan skulle ta tag i – ge Sverige det där jävligt schysst veganska matlagningsprogram som vi alla väntat på
Faktum är att medan majoriteten av dem jag har pratat om Paleo med i Sverige inte vet vad det är (såvida man inte är ett fan av Cross-fit och/eller Annika Sjöö som förespråkar kosten), är kostinriktningen tydligen så etablerad i Köpenhamn (jag kan inte tala för hur det ser ut i övriga Danmark) att det finns två paleorestauranger (om inte fler
Jag gillar att Liseberg vågar gå hela vägen med konceptet och verkligen bjuderpå ett fantastiskt fint julbord med både traditionella smaker men även nytänkande kombinationer, vad sägs till exempel om gulbetor med rosépeppar och fikon
Nu idag bjuder jag på MOR & BARN. Det kan man undra vad Maria gör i sin hörna. Bästa vänner påbesök idag så det blev låååång hundpromenad och sedan lunch här hemma
Vad är det med barn och energi, och var tar den egentligen vägen ju äldre man blir undrar jag. Vad det blir för mat vet jag inte, men det har utlovats efterrätt i form av glasstårta i alla fall, vilket ju alltid är gott
Superenkelt och ser mer avancerat ut än vad det är. Här kommer ett tips på snabba wienerbröd, bra att ta till om man får oväntat besök eller spontant bjuder över någon på en kopp kaffe och vill bjuda på hembakat