Mat överlag är (obviously) en jättestor del av det, men just över julen så är en så ofantligt stor del av traditionerna knutna tillvad vi äter och hur vi äter det
Fatta fiskbiten (eller räkan eller vad du nu vill lägga på toppen av sushin) i vänster hand, stryk ett tunt lager wasabi på undersidan av fiskbiten och placera den ovanpå riset
Eller det var vad min storasyrra sa till mig , för jag tyckte att jag drack drinken ganska långsamt. att jag ville se hur fin som helst, eftersom Gondolen är en dyr och jätte fin restaurang och manäter väldigt sällan där eller aldrig och det känns som en "Once In A Life Time"- grej varje gång man blir erbjuden att äta där
För att undvika beslutsångest för min syster dåra och för min del, ja mest för eliminera någon som helst överraskning och istället veta vad jag bör ställa in mig på
Tolvåringen provade risotto till förrätt. Vad vi åt. Med bilen är det en knapp timme norr om Manchester – ett perfekt stopp för lunch när du är på väg till the Lake District