Ugnsstekta grönsaker är både enkelt och gott att använda som tillbehör till alla rätter. Jag la in tomater i ugnen, samtidigt som jag tillagade kycklingklubborna, och då var de klara samtidigt
6-8 st kycklingklubbor. Gör så här. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter
4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Packetera kycklingklubbor och vingar för sig och brösten för sig. Man kan naturligtvis ta färdigstyckade frysta kycklingklubbor, vingar eller bröst om man hellre vill det
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form