Ugnsrostade grönsaker, rotfrukter och getost. När man har ett ganska så fullspäckat schema handlar det om att planera för att få in bra måltider med bra mat
grillade rödbetsburgare i bovetebröd toppade med en bit chèvre + ringlad honung, ett gäng ugnsrostaderotfrukter, en klick soltorkadtomatsås & massor med gröna blad + groddar
Ugnsrostaderotfruktermedchevre, honung och pinjenötter. Rosastekt lammfilé och till det underbart goda rotfrukter toppade medchevre, honung och pinjenötter
Servera med de ugnsrostade grönsakerna och toppa med chèvrekrämen. Här hittade jag en massa rotfrukter och fänkål som skulle hamnat i en fiskrätt men som aldrig blev tillagade (fisken hamnade i en soppa istället)
Blandade rotfrukter kokades och serverades med chèvre, rostade pinjenötter, olivolja och gott bröd. Rotfrukter väljes efter tillgång och smak, och man kan välja att koka dem som här eller rosta dem i ugnen