Sås. Gör såsen under tiden som ankan står i ugnen. Smaka av, sila och ställ såsen åt sidan. Skär upp ankan och serveras tillsammans med sås och tillbehör
SERVERING Servera kycklingfiléerna i mangosåsen tillsammans med grönsaksriset. Kyckling och sås. Tillsätt Bong TouchofTaste Ekologisk Kycklingfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt småkoka, ca 5-8 min. Grönsaksris Koka riset i 4 dl vatten med Bong TouchofTaste Grönsaksfond. 1 msk Bong TouchofTaste Ekologisk Kycklingfond. 1 msk Bong TouchofTaste Grönsaksfond
Koka upp och låt det sjuda i 15 minuter, sila bort grönsakerna och red såsen med maizena. Serveras tillsammans med chiliteriyakisåsen 600 g entrecôte, tunt skivad. 2 msk Bong TouchofTasteKycklingfond eller Ekologisk Kycklingfond
Smaka av såsen med Ekologisk Kycklingfond, salt, peppar och farinsocker. Sås Bryn löken i smör. Red av såsen till önskad tjocklek med maizena utrört i lite vatten
Sås. Värm upp gåsen i ugn, 10 minuter på 150 grader (har gåsen stått i kylen så öka tiden) och servera den tillsammans med sås och tillbehör. 1 msk Bong TouchofTasteKycklingfond
Häll vitt vin, Bong TouchofTastekycklingfond och vit balsamvinäger i pannan med fläskfilén. Ge såsen ett hastigt uppkok och klicka i smöret och smaka av med salt & peppar och ev