Touch of taste kycklingfond sås recept

Hoisindressing

Hoisindressing

2 dl hoisinsås. 1 msk Bong TouchofTasteKycklingfond eller Ekologisk Kycklingfond. Gör så här. Vispa ihop alla ingredienserna
Kyckling och ädelostgratäng

Kyckling och ädelostgratäng

Skeda den såsen över kycklingfiléerna och lägg på halverade tomater. 5 st Bong TouchofTaste Ekologisk Kycklingfond
Helstekt anka

Helstekt anka

Sås. Gör såsen under tiden som ankan står i ugnen. Smaka av, sila och ställ såsen åt sidan. Skär upp ankan och serveras tillsammans med sås och tillbehör
Asiatiska kycklingköttbullar

Asiatiska kycklingköttbullar

Låt det koka upp och servera sedan kycklingköttbullarna tillsammans med sås och potatismos eller jasminris
Kycklinggratäng

Kycklinggratäng

Gör en sås på grädde, mjölk, mjöl och fond och låt det koka upp under omrörning. Häll över såsen och toppa med lite riven ost
Kycklinggratäng

Kycklinggratäng

Gör en sås på grädde, mjölk, mjöl och fond och låt det koka upp under omrörning. Häll över såsen och toppa med lite riven ost
Currystekt kycklingfilé i mangosås med grönsaksris

Currystekt kycklingfilé i mangosås med grönsaksris

SERVERING Servera kycklingfiléerna i mangosåsen tillsammans med grönsaksriset. Kyckling och sås. Tillsätt Bong TouchofTaste Ekologisk Kycklingfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt småkoka, ca 5-8 min. Grönsaksris Koka riset i 4 dl vatten med Bong TouchofTaste Grönsaksfond. 1 msk Bong TouchofTaste Ekologisk Kycklingfond. 1 msk Bong TouchofTaste Grönsaksfond
Remoulad

Remoulad

Använd Bong TouchofTaste Grönsaksfond för ett vegetariskt alternativ. Smaka av såsen och låt den vila en stund
Asiatiska kycklingköttbullar

Asiatiska kycklingköttbullar

Låt det koka upp och servera sedan kycklingköttbullarna tillsammans med sås och potatismos eller jasminris
Entrecôte på spett med chiliteriyaki

Entrecôte på spett med chiliteriyaki

Koka upp och låt det sjuda i 15 minuter, sila bort grönsakerna och red såsen med maizena. Serveras tillsammans med chiliteriyakisåsen 600 g entrecôte, tunt skivad. 2 msk Bong TouchofTasteKycklingfond eller Ekologisk Kycklingfond
Hälleflundra med rödvinsås

Hälleflundra med rödvinsås

Smaka av såsen med Ekologisk Kycklingfond, salt, peppar och farinsocker. Sås Bryn löken i smör. Red av såsen till önskad tjocklek med maizena utrört i lite vatten
Helstekt gås

Helstekt gås

Sås. Värm upp gåsen i ugn, 10 minuter på 150 grader (har gåsen stått i kylen så öka tiden) och servera den tillsammans med sås och tillbehör. 1 msk Bong TouchofTasteKycklingfond
Fläskfilé Scaloppini med vit balsamsås

Fläskfilé Scaloppini med vit balsamsås

Häll vitt vin, Bong TouchofTastekycklingfond och vit balsamvinäger i pannan med fläskfilén. Ge såsen ett hastigt uppkok och klicka i smöret och smaka av med salt & peppar och ev
Chicken greencurry

Chicken greencurry

Tillsätt socker och pressa över lime och häll på fisksås, kycklingfond och vatten. 2 msk fisksås. 3 msk Bong TouchofTasteKycklingfond
Currysill med äpple

Currysill med äpple

Vispa samman alla ingredienser till såsen och smaka av med salt, peppar, fond och eventuellt lite citronsaft

Spansk paprikasås

Sjud paprika, spansk peppar i grädden och kycklingfond under lock tills den är helt mjuk. Mixa sedan till en riktigt fin sås