Dela torskblocken i bitar och salta och peppra lite och lägg i ugnsfastform. 800 gram frysta torskblock. 1 msk hummerfond eller fiskfond. Tina fisken om den är fryst, sätt ugnen på 175 grader. Ställ in i ugnen i ca 25-30 min. 800 gram frysta torskblock. 1 msk hummerfond eller fiskfond
Det är himla gott att bara steka squashen i mindre bitar med smör och lite färsk lök men den här gången fick den gå tillsammans med lite andra grönsaker + torskrygg i ugnen
Blanda fiskfonden med grädden och persiljan och ös över fisken. Lägg torskfiléerna i en ugnsform. koka torsk tillsammans med salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt
Gör såsen medan fisken står i ugnen. Sätt ugnen på 200°. 800 g torskrygg eller torskfilé. 1 tärning fiskbuljong eller 2 msk koncentrerad fiskfond. 800 g torskrygg eller torskfilé (kokt, kall, riven potatis) en klick smör. 2,5 dl matlagningsgrädde 1 tärning fiskbuljong eller 2 msk koncentrerad fiskfond 2 dl crème fraiche, kokbar 0,5-1 msk pressad citronsaft 1 dl finhackad färsk dill
flytande hummerfond, skaldjurs- eller fiskfond. Salta och peppra och vänd runt torsken i olivoljan. Sätt en stor ugnsfast stekpanna på värme eller använd en ugnsform
Fiskfond. Mjäll torsk, rökigt bacon med haircot verts, en starkt reducerad vitvinssås med massor av smak och en söt puré på gröna ärtor, en helt okej torsdagsmiddag
Det som jag skulle göra var att värma den färdiga dragonsenapssåsen i en kastrull, hälla den över fisken och in i ugnen, till detta skulle det kokas vildris och servera det hela med syrade rödbetor och äpple
ex hoki, sej eller torsk. Lägg fiskfilén i en ugnsform. Redo för ugnen. I ugnen. ex hoki, sej eller torsk 1 krm salt Torskfilé. 5 dl vitt vin 1 dl vatten 1 dl grädde 1-2 msk fiskfond Tillsätt resten av ingredienserna. Gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter i 225°C. 1-2 msk fiskfond. ex hoki, sej eller torsk 1 krm salt smör att steka i 1 st röd lök 4 st stora morötter ev. 5 dl vitt vin 1 dl vatten 1 dl grädde 1-2 msk fiskfond
Blanda och lägg i smord ugnsform. fiskfond. Skär torsken i portionsbitar. Sätt ugnen på 200 gr. Sätt in i ugnen ca 40 minuter, tills rotfrukterna är mjuka. 800 g torsk
Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. Ugn 200 grader. 1 msk fiskfond. Bred ut stuvningen över fisken strö på ost, tillaga i ugn ca 15-20 minuter. Fiskgratäng 4 portioner Ugn 200 grader. 1 msk fiskfond