Bred dijonsenap på torsken och krydda med körvel, s&p. Jag gillar kombinationen torsk och bacon. Blanda hummerfond och saffran, rör ner detta i creme fraichen och smaka av med vitpeppar
Dillstuvad torsk blir det och det receptet bloggade vi om tidigt i "vår karriär" som matbloggare. Rör i limeskal och smaka av med limesaft, salt och peppar
Rätt nummer fem var torskmed fänkål, blåmusslor och alger i saffranssås. Det började helt otroligt bra med en varsin servitör som visade oss till bordet och verkligen tog hand om oss, till exempel fick Linda en lite pall som hon kunde ha sin väska och kamera på
Torsk i saffranssås, potatis. Jag är inte ledig hela "lovet" men har tagit några föräldradagar och semester så lite ledigt med familjen får jag i alla fall
Kolla så att det inte är några ben i torsken och lägg den sedan i en ugnsfast form. Hetta upp en stekpanna med 1 msk olja och fräs grönsakerna mjuka. Krydda med 1 nypa salt och peppar. Blanda 200 gram kokosmjölk med 1 pkt saffran i en liten kastrull. Häll över saffranssåsen och sätt in i ugnen ca 15 min. Linnea Swärd 600 gram torskfilé