Tips. Förrätten serverad på en sked. Ju enklare desto bättre säger jag. Lite löjrom med klassiska tillbehör som crème fraîche och rödlök serverat på en matsked med lite pressad citron över
På vägen till nästa ställe hade vi gjort en liten tipsrunda, en tävling mellan barn o vuxna. Vi bjöd på en parmesanost soppa till förrätt och gjorde en enkel lek där alla fick ta en lapp ur en burk med färdiga små lappar i
På nåt vis blir känslan av att nu ligger allt framför oss. Nu hade jag turen att träffa på en mycket trevlig person som lyckades ta bort min stresskänsla direkt
Detta blir dagens ätbara tips från mig. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
TIPS. Se även detta recept på räksallad med gräslök. Skär gurka i tärningar och hacka rödlöken fint. Blanda ihop citronsaft & rivet skal, majonnäs, yoghurt samt dill