Tina stekte pilgrimsmusslor med corn flakes på igår. Mumsig och krispigakycklinglår. Det här receptet finns på bloggen sen tidigare, men det är väl värt att damma av
Idag komponerade jag ihop en jättegod kyckling med mango chutney. Hade ris, wokad broccoli och apelsinsåstill, tror dock att nån slags yougurtsås hade varit ännu godare
De här kycklinglåren tog jag fram redan i morse och när de var tinade gjorde jag iordning en enkel marinad på grillkrydda, honungäppelcidervinäger, salt, pressad vitlök och lite salt och lät dem stå ett par timmar
Tina grönsakerna lite så de inte vätskar så mycket iugnen. Servera gärna med mina enkla kycklinglår, så har du en enkel, men nyttig och viktvänligmåltid, som känns mer onyttig än vad den är
Blanda alla ingrediensernatilldressingen och låt björnbären tina upp och safta av sig någon timme. Jag älskar temamiddagar av olika slag, oavsett om det är en hel middag med influenser från ett och samma land eller en vissprovins eller rent av en färg eller ingrediens som är den röda tråden
Det fickbliugnsgriljeradekycklingdelartillmiddagidag. det blev visstinget LAN för Linusikväll. ANVÄND INTEKNIV, SKÄRBRÄDA OCH REDSKAP EFTER NI GJORT KYCKLINGENFÄRDIGA FÖR UGNEN
Fräs grönsakerna som fått tinainnan och rinna av, krydda med örtsalt. Jag köpte ekologiskakycklinglår med skinn och ben men du kan även använda urbenade
Bland annat hade jag tänkt göra en kycklinggryta, men när jag skulle börja upptäckte jag att jag tinat upp en påse kycklinglåristället för kycklingfilé