500 g kycklingfärs1 gul lök, grovt riven1 morot, grovt riven1/2 zucchini, mellanstor, grovt riven1 stort, rött äpple, grovt rivet21/2 dl majsströbröd125 g grovriven mozzarellaost1 tsk torkad pizzakrydda1 dl finhackad slätbladig persiljaBlanda samman kycklingfärsen med de övriga rivna ingredienserna, pizzakryddan och hälften av den hackade persiljan
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
3 dl grötris. 8 dl vatten. 1/2 tsk salt. 1 l mjölk. Socker och kanel. . Riset kokas upp i vatten, tillsatt 1/2 tsk salt, i cirka 15 minuter i T chefseries ™ Gryta 3,8 l
Detta är min favorit av flera skäl. Den kombinerar det bästa av två världar – choklad och glass, men den är också busenkel att göra och den kräver inga sötningsmedel, det är helt tillräckligt med sötman från chokladen
Okej, då var det dags för köttvarmrätten. ugnsgrillad lammentrecote med marinerad paprika, potatiskaka med aubergine och mozzarella, sås med soltorkade tomater och kalamataoliver samt som lite dekoration lite färsk spenat vänd i olivolja, havssalt & svartpeppar
Den här glassen kombinerar en svag syrlighet från körsbären med sötman från chokladen. Körsbärsdröm LCHF-glassIngredienser 350 g körsbär 0,5 apelsin 100 g 70% mörk choklad (från Marabou) 3 dl vispgrädde 1 msk sukrin+ Gör så här Finhacka chokladen, använd inte mixern, jag vet att det är frestande, men det blir inte lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.