Tandoorikrydda santa maria recept

Tandoorikryddad kyckling med svalkande raita-sås

1 påse SantaMariatandoorikrydda. 1 påse SantaMariatandoorikrydda. Tandoori är en mustig kryddblandning och vanlig i det pakistanska och indiska köket, men man kan också hitta den i det afghanska köket
Tandoorikycklingwrap med raita

Tandoorikycklingwrap med raita

Kycklingen är marinerad i en yoghurtmarinad med tandoorikrydda (jag köpte färdig men vet att fantastiskt duktiga Amy gör sin egen tandoorikrydda) och serverad med bland annat indisk gurkyoghurt med mynta – raita, perfekt mogen avokado och mango chutney
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Blanda tandoorikryddan med olja och yoghurt. 2 msk tandoorikrydda (t ex SantaMaria). Tandoorikalkon med avokadosalsa och russinris

Tandoorigryta

Häll över påsen med tandoorikrydda och rör runt. 1 påse SantaMaria Tandooripaste/krydda. 1 påse SantaMaria Tandooripaste/krydda

Tandoorikyckling med bönsallad

Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 minuter. 1 påse Tandoori chicken spice mix (SantaMaria)

Tandoorimarinerade kycklingspett

t ex SantaMaria. Blanda matlagningsyoghurt med tandoorimix och limesaft. Ansa och skär filéerna i bitar, 3x3 cm