Sen äter man gratängen med hjälp av chips och sallad. Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Lägg på ytterligare ett täckande lager medtacochips och strö riven ost på. Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå
I helgen gjorde jag en nyttig tacogratängmed hemgjorda nachochips. Tacos gillar vi alla och en smidig tacogratäng går snabbt att laga, framför allt om man har köttfärsrester över från fredagens tacokväll
Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på
häll över hälften av chipsen. Bryn köttfärsen tillsammans med hackad lök i lite matfett. Strö över resten av chipsen (även här kan man ha mer chips om man så önskar)
På med köttfärsen, majs, hackad paprika och resten av chipsen. Idag blir jag hemma med Love, men när Danne slutar ska jag åka på lite kvällsjobb och bedöma nationella muntliga prov med mina kollegor