1 påse tortilla chips 450 g. 11 påse tortilla chips 450 g 600 g köttfärs 2 tsk spiskummin 1 tsk curry ½ tsk ingefära ½ tsk cayennepeppar 2 vitlöksklyftor Salt 1 köttbuljongtärning 3 dl vatten 4 tomater 1 ½ paprika 1 burk majs, 250 g ½ purjolök 3 dl riven ostFördela chipsen i en långpanna
1 påse tortilla chips 450 g. Fördela chipsen i en långpanna. Fräs köttfärsen och krydda, häll över vatten och ha i köttbuljongstärningen och den hackade vitlöken
Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på
Jag skivar osten och viker den dubbelt och lägger det på en plåt med bakplåtspapper. Hemmagjord tacokrydda - recept hittar du här och egna ostchips gör du så här
Lägg tomaterna, lök och vitlök på en plåt. Tyvärr innehåller denna fredag även lite VAB men nu är det på sluttampen så det finns helt klart mer energi i sonen än vad det gjorde i början av veckan
Lägg över på en plåt med bakplåtspapper. Det ända jag fick göra, var att fixa färsen, ( med deras hjälp) kavla ut, pensla och hålla koll på tiden i ugnen