Till kvällsmaten tittade vi lite på handbollen, faktiskt är det så att den enda gången vår tv visar sport är när Svenska landslaget spelar handboll, konstigt eller hur
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Bakom The Fishery står Malin Söderström som tidigare jobbat på bland annat Paul & Norbert i Stockholm som belönats med en stjärna i Guide Michelin, driver Restaurang Hjerta, varit med i Svenska kocklandslaget, sitter i juryn för Årets kock och har kommit ut med flera kokböcker samt lagat mat i tv
Nu har jag verkligen något att leka och utvecklas med. Om ni har tid och lust att följa detta så är det verkligen en upplevelse att få se sex otroligt skickliga kockar skapa fantastiska rätter på bara några timmar
Jag gissar att det är som med svenska jordgubbar. Det är lite som i matlagningsprogram på TV när kocken säger " Nu sätter vi in kakan i ugnen och så ska den bakas där i fyrtio minuter men eftersom det här är TV så har jag redan förberett det här
Frågan är väl hur länge det dröjer innan vi ser den första svenska versionen. I morse - en lång och lat söndagsmorgon i sängen - hittade jag av en slump min absoluta favoritvariant av programidén så här långt
Bra svenskaTV-serier. På kvällarna förberedde vi alltid brödbak till frukostvärdinnan. För övrigt en av de bästa svenska serierna som sänts på TV sedan rederiet lades ner efter avsnitt 100 år 2000
Tillsammans med rapsolja från svenska gårdar och omsorgsfullt utvalda kryddor har Erik lyckats skapa en sås rik på smaker som kan ta maträtter till nästa nivå i höstköket