Den här sydafrikanska linsgrytan med banan och kokos är ett bevis på att god och nyttig vegetariska mat inte behöver vara varken dyr eller krånglig att laga
Mosa bananerna med en gaffel. Vispa ihop med ägg och kokosflingor. 3 mogna bananer. 1 1/4 dl kokosflingor. 2 tsk kokosolja (eller smör) att steka i. Hetta upp kokosoljan (eller smöret) på medelstark värme i en stekpanna (ca 3-4 samtidigt om du tar 2-3 msk smet per plätt) alternativt i plättlagg (anpassa mängden efter laggen). 30 plättar 3 mogna bananer. 1 1/4 dl kokosflingor. 2 tsk kokosolja (eller smör) att steka i
Matcha – och chiakräm med stektbanan, passionsfrukt, pistagenötter, kokos och röda vinbär. När matchakrämen blivit en stabil kräm steker du bananerna gyllenbruna i lite kokosolja
Se ett annat recept på stekt gröt här. 2 min 30 sek på högsta effekt) rör sedan ned gojibär, russin, mosad banan, nötsmör, kokos eller liknande som smaksättning och lägg i en burk
Dessutom så måste jag även nämna att friterad (stekt) banan kan vara bland det godaste som finns, och det passar helt fantastiskt med kardemumma och kamomill
Denna bananpannkaksvariant tycker jag har en så härlig och lagom söt smak och även en bra tjocklek. Tips på tillbehör är blåbär, skivad banan, honung (eller annan valfri sötning - honung passar ej för barn under 1 år) och grädde. Bananpannkakor med kokos - 1 portion (5 plättar/små pannkakor). 1 liten banan (ca 80 gram). 1 ½ msk kokosmjöl. 2 ägg 1 liten banan (ca 80 gram). 1 ½ msk kokosmjöl
Nästa gång tänkte jag ha i lite riven kokos och också. Mixa ihop keso, havregryn, kokosolja, ägg, vaniljpulver och stevia droppar i en skål så att det blir en slät smet
De går inte att rulla, och de smakar ofta banan - eftersom det är vanligt att ha banan i smeten. Lite kokos smakar de givetvis, eftersom det är så mycket kokos i - men inte alls så mycket som man skulle tro
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Jag äter ALLTID upp dom färdigstekta medan jag steker nya. Kokosolja till stekning. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
De bästa julköttbullarna är små, knaperstekta och osar av kryddpeppar och dijonsenap. Om du tycker att den smakar för mycket banan kan du enkelt göra en vanlig glassversion av receptet genom att låta vanlig växtbaserad vaniljglass stå i rumstemperatur tills den blir mjuk och då vända ner saffran, rosvatten och hackade pistagenötter i den och sedan låta stå i en timme i frysen på nytt