2 450 g små potatisar 2 tsk olja salt och peppar 150 g haricotsverts 1 msk smör ca 300 g rostas (alt rostbiff) 1 dl bearnaisesås Lägg till i inköpslistan
haricotsverts. Servera torskfilén tillsammans med potatisen, haricotsverts och såsen. haricotsverts. Läckert kvällsmat på 30 minuter, stekt torskfilé med kokt potatis, haricotsverts och en sås gjord av persilja och fiskbuljong som passade väldigt bra till torskfilén. Koka haricotsverts i 15 minuter
150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medan haricotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Pressa i vitlöken och låt steka någon minut. Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts
Bryt haricotsvertsen i mindre bitar och ha i dem i stekpannan. 150 g frysta haricotsverts. Ha i löken och låt den steka på medelvärma i ca 5 minuter. Låt det steka i ca 5 minuter. Låt allt steka under omrörning i 1 - 2 minuter. 150 g frysta haricotsverts
Smaka av med salt och peppar och låt stekas ihop tills tomaterna mjuknat. Klicka i smör i pannan och stek haricot vertsen med vitlöken i samma stekpanna som baconet
Låt steka med i någon minut. Denna gången fyllde jag min skål med svart ris och stekta haricotsverts. Dela haricotsvertsen på hälften och stek dem i ghee i en stekpanna