600 g fläskschnitzel. -) Ostfyllda schnitzlar, 4 pers 600 g fläskschnitzel. Kvällens middag ser ut att lipa åt er där osten smälter ut och det är nästan meningen
Jag väljer att göra lite mindre schnitzlar och räknar två per person istället, detta gör jag för att det är enklare att steka små schnitzlar i stekpannan
När detta är gjort med alla fyra köttbitar är det dags att börja steka dem. Fläskschnitzel. Rätt verktyg krävsGrunden till att göra en bra schnitzel är att man har rätt verktyg för att kunna banka ut köttet tunt nog
2 x 150 g kalvschnitzel (tar du fläskschnitzel är du i gott sällskap med bland annat merparten av Tysklands restauranger). 150 g kalvschnitzel (tar du fläskschnitzel är du i gott sällskap med bland annat merparten av Tysklands restauranger)
Har man grönsaker och rotfrukter förberett så är det bara att steka schnitzel och därefter pyttsa i resten av ingredienserna efter hand, inget krångel till riktigt god mat