Det finns få drycker som slår en krämig och hemgjord chailatte. Häll upp chai-blandningtill hälften (i koppar eller glas) och fyll på med varm, skummad mjölk
Det blev som en chokladpudding och sen saffransströssel ovanpå ("strössel" är väldigt enkelt att göra, det är bara att blanda smör, socker och havregryn i klumpar och sen ini ugnen tills det har fått fin färg)
Häll i kaffeglas. Lägg i tepåsen och sockret. Skumma mjölken och skeda det i glaset. Låt det dra 3-5 minuter, ta upp påsen. 1 påse Twinings Voyage IndianChai. 1-2 msk ljust muscovadosocker alt råsocker. 2 msk lattemjölk
Blanda mjöl, majsstärkelse, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål, lägg åt sidan. Vispa på låg hastigheti hälften utav mjölken och därefter hälften utan mjölkblandningen, och så samma sak igen
Vispa smör och sockerfluffigt. För flera år sedan när jag jobbade på min första arbetsplats här i Stockholm så pratade flera av mina kollegor om den fantastiskachailatten från Espresso House