1 st banan 1 dl frysta hallon 3 dl yoghurtvanilj Lägg frysta hallon och bananen, yoghurt och mjölk i mixern eller i en vid skål med pip om du använder stavmixer
Lägg frysta hallon, yoghurt och mjölk i mixern eller i en vid skål med pip om du använder stavmixer. 1 dl lättsockrade frysta hallon. 1 dl Arla® mild yoghurtvanilj
Några droppar vaniljarom (om man tar naturell yoghurt). 2 dl mild lättyoghurt (naturell eller vanilj). Om bären eller frukten är frusen, tina den gärna innan
Häll upp yoghurten i en skål och skär bananen i små bitar. Tillsätt vaniljsockret och smaka av smoothien, tillsätt mer vaniljsocker om du tycker att det behövs
Om ni inte har detta pulver kan ni använda er av vanliga hallon istället. Denna smoothie har smak av vanilj och har fått en härlig rosa färgad användandes liiiite drakfruktspulver (det där chockrosa pulvret ni ser i fotona)
Som strössel på glassen, i sallader eller yoghurten, som panering på fisk eller halloumi, som bas i glutenfritt bröd, som pudding när fröna fått svälla i vätska (havremjölk, mandelmjölk, mellanmjölk, yoghurt, kokosvatten, smoothie) över natten eller som här, i och på energibollar