200 g russin. 3 dl hasselnötsmjöl. 1 dl chiafrön. 2 msk kakao. 1 1/2 msk honung. 100 g mörk choklad. Blötlägg russinen i minst en timme, häll av vattnet och låt rinna av väl
God morgon. Äntligen är det fredag. Idag är det inte heller någon vanlig fredag, jag och min sambo ska nämligen ut och käka middag och fira min födelsedag så där lite i förväg
RAW CHOKLADBOLLAR. 20/11/2014 by Emma Haglund Lämna en kommentar. En boll fylld med kärlek och näring. Raw bollar, proteinbollar, chokladbollar, kokosbollar, chiabollar mm
Ingredienser till bollarna2 tsk chiamjöl1 pressad apelsin3 msk valnötter3 msk russin3 msk kakao3 msk kakaonibs1 tsk vaniljpulverApelsinzest (rivet apelsinskal)Ingredienser till kokosöverdrag3 stora msk kokosfett, smält på låg värme3 msk agavesrap (eller yacon/honung)3 msk kakao1 tsk saltÖvriga ingredienser4-5 msk kakaoSå här gör duPressa apelsinen och blanda med chiafröna tills det formar en slemmig gegga, inte alltför fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.