Läggäggulorna i en kastrull och häll på mjölk eller grädde samt strösocker i en kastrull. Läggäggulorna i en liten skål och täck med plastfolie och ställ in i kylen, de ska senare användas till smörkrämen
Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och varva ner det och smöret i äggvispet. Fördela hälften av moussen på en kladdkaka lägg på en ny kladdkaka och fördela resten av moussen
Lägg på nästa tårtbotten och bred ut resten av smörkrämen eller frostingen och dekorera med resten av bären och eventuellt lite hackade hasselnötter, riven mörk choklad och ätbara blommor
Vispa ägg och socker ljus och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vispa i äggsmeten. Rör samman ingredienserna till smörkrämen och bred försiktigt ut på chokladkakan
Tillsätt ägget och rör om till det är väl blandat. Hittade detta receptet på whoopie pies på Sockerrus och valde att fylla dem med en vit chokladsmörkräm
Arbeta ihop mjöl, potatismjöl, bakpulver, vaniljsocker, socker, smör och ägg till en deg. Pensla hälften av stjärnorna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker
Vispa ägg och socker riktigt poröst och luftigt. Om kakan behöver ett par minuter extra i ugnen kan du lägga över lite folie på slutet så att den inte blir för mörk
Rör smör och florsocker mjukt, tillsätt vaniljsocker och äggula och rör till en len kräm. Sila ner det i ägg smeten medans du försiktigt vänder ner det