1 dl vispgrädde. Hacka räkorna till fyllning 1. Skala och hacka ägg och avokado. Blanda räkor, ägg och avokado med gräslök, dill, crème fraiche och kesella
Den är lyxig, påkostad, fylld med skaldjur, pillig och lite krångligare att göra. Det tredje och sista lagret består förutom bröd av ugnsbakad leverpastej som blandats ut med vispgrädde
Smörgåstårta är lyxig frukostmat eller lunch dagen efter så dålig kommer den aldrig att bli. Självklart vill vi även ge er chansen att få ta del av denna läckerhet, en italiensk smörgåstårta på vårt vis
1 dl vispgrädde. 1. Hacka räkorna till fyllning 1. Skala och hacka ägg och avokado. Blanda räkor, ägg och avokado med gräslök, dill, crème fraiche och kesella
vispgrädde. 1 färdigskivat bröd för smörgåstårta, 3 skivor (ca 30x40cm). Häll upp crème fraiche till garneringen i en handduk eller kaffefilter och låt rinna av några timmar i kyl, gärna över natten
Inte så ”majonäsig” och frän utan len, lyxig och rejält tilltagen med smaker och fyllning. bilder, charktårta, fira, foto, garnera, kryddburken, matblogg, recept, smörgåstårta, smörgåstårta skinka och ost, svenska flaggan, sveriges nationaldag, tårta, tips