I gårdagens inlägg skrev jag att en nyttigare variant av smörgåstårta var på ingång. Nu på morgonen testade jag att praktisera min idé och resultatet blev enastående
Bred majonnäs över och runt om hela smörgåstårtan. Börja med att lägga ut tre brödskivor som botten. Lägg resten av skivorna ovanpå och skär ut en rund tårta
Bred majonnäs över och runt om hela smörgåstårtan. Börja med att lägga ut tre brödskivor som botten. Lägg resten av skivorna ovanpå och skär ut en rund tårta
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. lite mer majonnäs runt på smörgåstårtan för att osten ska fästa
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.