Igår använde jag den till ägg och så gjorde jag även tunnbrödsrullar med skinka och skagernröra. Vi har spenderat dagen på landet, med kalas, god mat och en sväng på sjön
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
) i måndags, så skagenröran han inte komma med. Och i den här formen, utan skaldjur och med krämig avocado och mild tofu så tar smakerna av tångcaviar, dill, citron och majonnäs tronen och bjuder på en riktigt somrig upplevelse
Skala och hacka äggen. Rör ner äggen och räkorna. 2 st hårdkokta ägg. Skär räkorna i bitar. Blanda ihop kvarg, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och sambal oelek
Häromdagen gjorde jag en skagenröra till förrätt när syrran med familj kom förbi. Jag tipsar om några småknep som jag kryddar upp min skagen med för att få till den lite extra
Här har jag valt att fylla min äggwrapmedskagenröra, gurka, tomat och ruccola. Det kallas kort och gott för äggwrap och går att fylla med lite vad som helst