Garnera med sardeller, paprikor, oliver, och basilikablad. Blanda svamp, cecina, purjolök, paprika, vitlök, majs, crème fraiche, kesella, chilisås, cayennepeppar och ost till en röra
Blir det röra över är det jättegott att toppa laxbitar med röran och baka av i ugnen. - klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2 vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls. 1 brk svarta oliver utan kärnor. 1-2 sardeller
Dela den stora broccolistjälken på längden och lägg i den tomma matberedaren tillsammans med sardellerna och oljan de ligger i samt den avrunna kaprisen
Blir det röra över är det jättegott att toppa laxbitar med röran och baka av i ugnen. - klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2 vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls. 1 brk svarta oliver utan kärnor. 1-2 sardeller
Skär sardellerna i tunna strimlor. Då blir löken fullständigt karamelliserad med en underbar söttonad smak, men var noga med att röra om ibland så det inte bränns vid
bred röran på brödet och toppa med hackade sardellerna. I med oliver, persilja, vinäger och chili. 1 dl hackade svarta oliver. 1 bruk sardeller med kapris. 1 dl hackade svarta oliver
Häll sardell och tomat röran på kycklingen i grytan, tillsätt oliver och persilja, rör om så allt blandas, salta och peppra, tänk på att oliverna är salta, så försiktigt med salt