4 personer700 g fläskfiléolja till stekning 3 dl grädde 1 msk kalvfond 1 msk dijonsenap 1 1/2 tsk torkad dragon 1 tsk honung lite citron eller vinäger salt och peppar Skiva filén och stek i oljan. 700 g fläskfiléolja till stekning
En gryta med fläskfilé och sötpotatis jag hittade på arlas hemsida. 500 fläskfilé. 500 fläskfilé. Tänkte tipsa om gårdagens middag som jag inte hunnit slänga upp tidigare
Grillad fläskfilé (grillades i vårsolen), rostade rotfrukter med timjan, mustig svampsås & sallad. Igår anlände min bror tillsammans med sina tre döttrar från Norge, så för cirka tjugofyra timmar sedan fram till söndag har vi en mysig familjehelg -ett efterlängtat återseende
Skär tomaterna i bitar, lägg sedan i dom och fläskfilén i såsen. )ca 4 port1 fläskfilé1 röd paprika1 gul lökca 2 msk soya1 dl koncentrerad apelsinjuice2 dl creme fraiche1 dl grädde2 st tomatersmör att steka isalt och peppar ca 2 tsk curryBörja med att putsa fläskfilén, skär i bitar och stek i lite smör. 1 fläskfilé
Krydda fläskfilén med Kött & Grillkrydda och bryn den i lite margarin. Rulla sedan in fläskfilén i serranoskinka och stek klart i ugn på 150° i ca 20 minuter. Dela fläskfilé ca 450 g, putsad
Solkysst fläskfilé med tomater, mozzarella och basilika. Det blev en solkysst fläskfilé fylld med mozzarella, smakrika tomater, färsk basilika och persilja
Till middag bjöd jag på en busenkel och väldigt god Fläskfilégryta. Skär fläskfilén i tunna skivor. Bryn fläskfilén på båda sidorna och lägg dem i en stekgryta