Sallat skördas nu även från vår lilla inomhusodling som fått bästa söderläge. 2 dl turkisk yoghurt 1 dl gurmix eller bostongurka salt och peppar 4 stora grova bröd sallat av smaskig sort 1
Idag blir det spenat, sallat och ruccola. Lördag idag och jag ska faktiskt ut och så trot eller ej. Har ju bestämt mig för att börja testa lite vintersådder i år för att se om det lyckas
Fördela sallat, sparris, räkor och gurka i portionsglas. 1 st sallat. Skala räkorna. Bryt av nedersta delen på sparrisen och koka resten i saltat vatten i 3 minuter
Servera med kokt, pressad mandelpotatis, gröna ärtor, sallat, tomater och ev citronklyfta. Lägg fisken i en smord ugnssäker form eller på en bit bakplåtspapper
sallat. Fördela sallaten på kanterna. Laxfyllda kroppkakor med smörsås. Låter kanske konstigt, men era gäster kommer att slicka tallriken och be om receptet
Koka under tiden riset enligt förpackningens instruktioner och skär upp sallat och tomater. IngredienserNäringsvärdeper portionEnergi656 kcalProtein46,7 gKolhydrater75,6 gFett16,5 gFibrer6,5 g4 portioner4 kycklingfiléer150 g kycklingbacon eller kalkonbacon1 banan2,5 dl matlagningsgrädde (mager)1 dl cashewnötter1 tsk chiliflingor1/2 tsk paprikakrydda1/2 tsk saltsvartpepparTillbehör4 portioner rårisSallatTomaterTillredningSätt ugnen på 225 grader