Genom att koka dem lite längre blir de lite mosigare, vilket passar perfekt till att göra biffar på. En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp
Dessa sojafärsbiffar blir saftiga och smakrika – lite falafelliknande – men fortfarande milda och barnvänliga, och funkar utmärkt att servera med t ex pasta (som mina barn älskar), eller med en grönsallad eller ugnsrostade grönsaker, paprikaröra (ajvar relish) och gärna en hemgjord tsatsiki
Hursomhelst, först ut var välkomstsnacks med diverse ätbara ting och sedan följde en buffé med ett stort utbud på röror, bröd, biffar, grytor, pajer, gratänger m
Moroten kan göra ditt bröd saftigare och din köttfärssås mer smakrik. Du kan använda den i biffar, grytor och såser, och så i den här måndagens vegetariska pastasås
Supergott, och biffarna blev otroligt saftiga. Det på bilden är för övrigt en av våra standardmiddagar som vi ofta tar till när fantasin tryter - vegetariskabiffar av något slag som vi äter med sallad och en kall sås
Vegetariskabiffar. Morotsbiffar med halloumi. Ät tillsammans med grönsaker och kall sås i bröd eller med ris och sås eller… Ja, eller till vad helst du annars skulle servera till färsbiffar
Dessa torskbiffar med sötpotatissallad och avokadokräm lagade jag och tog bilder av för ungefär ett halvår sedan och nu kom jag av en slump på att jag aldrig har lagt upp receptet här