Gör smörgåstårtan dagen före så den hinner bli saftig. Den här smörgåstårtan gjorde vi i påsk. 200 g tonfisk i vatten. Blanda tonfisk, salladskrabba, 2 dl creme fraiche, hackad purjo, 3 msk majonnäs, citronpeppar, 4 hackade kokta ägg, salt. 200 g tonfisk i vatten
God och saftig. Gör gärna detta dagen innan den ska ätas så blir den saftigare. 3 dl grädde1 liten burk keso1 burk tonfisk i oljadill1/3 kaviartubsalladslök2 kokta ägghällakaka5 äggtomatvindruvor1 burk räkorSlå av oljan från tonfisken, vispa grädden. 1 burk tonfisk i olja
Tårtan blir saftigare då. När jag vill göra en smörgåstårta som går fort att göra, så använder jag polarbröd och fyller den med samma fyllning på alla lager
Varför inte bjuda på en saftig god smörgåstårta. Häll av vattnet från tonfisken. Förra helgen bjöd jag mina kolleger på en riktigt god smörgåstårta och den fick högsta betyg av samtliga