Blanda crème fraiche och matlagningsgrädde, häll på såsen och strö över riven ost. Cannelloni med basturöktskinka och chilifärskost (4 personer). 120 gram basturöktskinka. Värm ugnen till 200°. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 minuter. 120 gram basturöktskinka
Skär skinkan i strimlor eller mindre bitar. Smaka av och bestäm själv om såsen behöver saltas - det kommer ganska bra med sälta från ädelosten och Black & White-kryddan
Kanske behövs en klick såstill också. Jag valde också en basturöktskinka och det tillsammans med den smakrika prästosten och färska basilikan var verkligen hur gott som helst
Låt allt koka upp, vänd ner parmesanosten och den kokta pastan i såsen. Finhacka den gula löken och fräs den i smöret, tillsätt den strimlade skinkan och grädden
Då gästerna är belåtna förpackar jag såser och överbliven mat i maskinen. Under sommarens långa väntan på att det riktiga grillvädret skulle slå till, fick jag bra med tillfällen att leka med den nya köksmaskinen
Några telefonsamtal till goda vänner, inköp av ett gäng baguetter, rökt skinka, körsbärstomater, jordgubbar och bigarråer, en sats jordgubbschutney från kylen, en flaska fylld med vatten och en box MASI senare möttes vi i skogsgläntan vid oss
Till det röror, salader och såser. Det är precis en sådan här kväll, när man har trevligt med sina kollegor och faktiskt snackar om andra saker än bara nya läroplaner, bedömning och betyg, som gör att man orkar köra sista spurten fram till jul