Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Stek lövbiffsrulladerna i en panna med höga kanter tills det får fin färg på all sidor. Lägg ut lövbiffarna och placera skivor av mozzarella samt salta och peppra
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda. Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna,. Stek de fyllda lövbiffarna i smör och rapsolja, några minuter på varje sida
Ställ in potatisen i ugnen i ca 20 min och gör i ordning rulladerna. Det känns att det har varit en intensiv vecka på jobbet, man är ganska slut på lördagen men det är skönt att vara ledig några dagar
Det blir bara härligare och härligare ute, idag var det 17° rena sommarvärmen. Passade på att röja lite ute, börjar lite smått och sen är det i full gång