Om du som jag älskar stekt halloumi och rotsaker är det här en fullpottare. Skär halloumin i kuber. Mot slutet av tillagningstiden på rotsakerna och quionoan steker du halloumin så att den får färg runtom i oliv- eller rapsolja
övergångsmat. att gå från köttätare till vegeterian. tips och idéer. Idag hoppar vi över veckomatsedeln. Det har varit påsklov och jag har varit på resande fot, så middagarna har varken planerats eller dokumenterat
grillade rödbetsburgare i bovetebröd toppade med en bit chèvre + ringlad honung, ett gäng ugnsrostaderotfrukter, en klick soltorkadtomatsås & massor med gröna blad + groddar
Samlingsinlägg september – rotfrukter. Hamburgare med nachopanerad halloumi och rabarberchutney 4. Jordgubbspizza blanco med halloumi och chili 3. Pizzarullar med rotfrukter och ädelostkräm 6. Couscoussallad med halloumi och rabarbervinägrett 2
Det är bara rotfrukter, grädde, salt, vitlök och peppar. Även hamburgerbröden rostades på grillen. Det enda jag kompletterade med var stekt halloumi som vi hade liggande i båtkylen
månadens gröna firar 6 månader och bjussar på en receptbomb utan dess like. Vet ni en grej. I oktober fyllde den vegetariska matlagningsutmaningen Månadens Gröna 6 månader
mustigt marockansk- eller örtigt provencalsk med frisk apelsin Kyckling i gräddig spenatsås med soltorkad tomat och tagliatelle Älgfärsbiffar med rostaderotfrukter och jordärtskockspuré