Tillsätt den rostadevitlöken till soppan och mixa slät med hjälp av en stavmixer. Skala och lägg vitlöksklyftorna i en liten ugnsfast form och pensla dem med lite olja
Skiva fänkålen tunt och lägg i en bunke, ringla över honung och blanda upp med lite salt. Blanda salladen med crème fraiche, dijonsenap, rosépeppar, citronsaft- och skal, rostade valnötter och dill
Hacka persiljan, pressa 2 vitlöksklyftor och blanda med smöret. Blanda ihop paprika, lök, 2 vitlöksklyftormed skal, 1 msk olja, salt och peppar. När det återstår 5 minuter ringlar du på honung. 2 vitlöksklyftormed skal
Mosa ihop alla ingredienser med gaffel/mixa ihop med stavmixer. Servera med nästan vad som helst. Rosta vitlöken i ugn med skal, 225 grader cirka 15 minuter. 1 msk honung. 4-5 rostadevitlöksklyftor
Skala och pressa i vitlök och häll kryddblandningen över kyckling och grönsaker. Blanda samman olja, kycklingfond, honung, spiskummin, paprikapulver, kanel, salt och peppar i en skål
Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form. Lägg grönkål och lök i en bunke och tillsätt citronskal och saft, honung, olja och salt
En av mina gäster äter inte vitlök så jag skippade det men nästa gång jag lagar detta ska jag definitivt pressa ner en vitlöksklyfta eller två i marinaden
Blanda olivolja, honung, vitlök, salt & peppar i en bunke. Jag dekorerade även med skivade rädisor. 1 msk honung. 1 st pressad vitlöksklyfta. 1 msk honung. 1 st pressad vitlöksklyfta