Augusti och blåbär (och kräftor och kantareller) hör ihop tycker jag och denna galette passade så bra som avslutning efter stekt röding, kokt potatis, grönsaker och romsås
Gjorde en stor sats med romsås som är så enkel att göra och passar till både fisk och skaldjursrätter och droppar man lite räkor så har man världens godaste skagenröra
Igår åt vi fylld baguette till mat som ni hittar här och överdelen av brödet som man skärde bort gjorde jag dess supergoda bröd snittar som det va vitlökssmak på och skit gott att doppa i romsåsen jag gjorde till
Kalla såser att dippa såväl bröd som kräftor i, tunnbrödssnittar med räkor och kräftor som är goda både till drinken och till att dryga ut kräftorna med
så åt vi denna pastasalladen, potatissallad, varmrökt lax, romsås, vitlöksbaguetter med mera. Passar bra till räkor, kräftor, krabba, tonfisk eller lax