Idag fick jag cirka två kilo rabarber av en kompis. Tycker du om rabarber. Älska rabarber. 500 gram rabarber (skalad och sköljd) som du delar i småbitar. 2 tsk vaniljsocker. 500 gram rabarber (skalad och sköljd) som du delar i småbitar. 2 tsk vaniljsocker
Sen serverar jag pajan med en klick vanilj glass. När allt är smält så häll över detta på de torra ingredienserna o blanda o sen kleta över de på rabarbern
-) Det skulle vara Rabarber med kanel, men av någon anledning tog jag i vanilj istället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte inte mitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet mot vaniljfrön och det blir jättegott ändå
Vispa ägg, socker och vanilj pösigt. För några veckor sen hade vi Möhippa för min bästa vän Charlotta och mitt på dagen hade vi en liten picknick där det bla serverades en fantastisk rabarber toscakaka