Blanda limeskal, ingefäraoch Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Lägg en klick Philadelphia-röra på varje fiskbit och dekorera med lime
Grillad ren. En smakrik renbiff med en tryfferad sötpotatispure kompletteras av en balsamocisås och ugnsbakad "confiterad"lök som kvällens rätt nummer två
Ta marmeladen ifrån plattan och tillsätt atamon. 2 burkar5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade)1,5 dl vatten1 vaniljstång1 tsk pressad citronsaft5 g riven färsk ingefära3,5 dl syltsockerknappt 1 tsk atamon (konserveringsmedel)Koka päronbitar tillsammans med vatten, vaniljfrön, vaniljstång, citronsaft och riven ingefära tills päronen är mjuka. Tillsätt syltsocker och låt koka 3-5 minuter till. 5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade). 1 vaniljstång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.