Tvätta limen och riv ner skalet. Blanda färskost, créme fraiche, pepparrot, dill och rödlök. Den här goda laxcheesecaken hade vi med oss till midsommarfesten
extra rökt skinka. Laxcarpaccio med sikrom och pepparrot. Mosa och på med lime, hackade kräftstjärtar (spara några till garnering), koriander, sweet chili och cremefraiche
Det blir en smakrik morotssoppa med både kapris, tabasco och lime på ingredienslistan, den rökta fisken kan man välja precis vilken som, vi har haft både makrill och lax och båda smakar lika bra i
50 g rökt sik, bladspenat, kruksallad, röd paprika, kall sås på turkisk yoghurt, limejuice, sambal olelek, worstersås & svartpeppar, 100 g nötter (salta mandlar). 5 dl créme fraiche (34 % ), 2 msk majonnäs, 1/4 gul lök, salt och peppar, en skvätt lime. 150 g lax i ugn, sås på 100 g smör, 1 msk apelsinsaft, skal från en halv apelsin, citronsaft, vittvinsvinäger, salt och peppar, 70 g ruccolasallad, en bit gurka, fyra körsbärstomater, 1 glas tort vitt vin, 1 glas vatten. 100 g stekt lax, 6 körsbärstomater, 3 msk majonnäs, 1 avokado, 3 glas vatten med citron. 150 g entrecote, 3 msk kall sås på créme fraiche-turkisk yoghurt-sambal olelek-citronsaft-kapris-svart peppar-salt-persilja, machetesallad, 1 glas torrt vitt vin. 150 g entrecote, avokado, 100 g rökt ost. 150 g entrecote, 100 g rökt ost, avokado, 2. 50 g rökt sik, bladspenat, kruksallad, röd paprika, kall sås på turkisk yoghurt, limejuice, sambal olelek, worstersås & svartpeppar, 100 g nötter (salta mandlar). 100 g stekt lax, 6 körsbärstomater, 3 msk majonnäs, 1 avokado, 3 glas vatten med citron. 150 g entrecote, 3 msk kall sås på créme fraiche-turkisk yoghurt-sambal olelek-citronsaft-kapris-svart peppar-salt-persilja, machetesallad, 1 glas torrt vitt vin. 150 g entrecote, avokado, 100 g rökt ost. 150 g entrecote, 100 g rökt ost, avokado, 2